Hack dit strik - workshop Vithard Villumsen

Om Vithard Villumsen:
 
Vithard er strikkedesigner, fiber- og tekstilkunstner, og så er han den ene del af dommerduoen i Den Store Strikkedyst. Han strikker stort set altid og har arbejdet professionelt som strikkedesigner de sidste 15 år. Han har lavet designs til flere garnfirmaer, strikkebladene og DR.
Med fødderne solidt plantet i den skandinaviske strikketradition er Vithard optaget af at undersøge og udforske, hvad strik er og hvad strik kan. Vithard søger hele tiden ud mod kanten, for at undersøge, hvad der lader sig gøre med to pinde og noget tråd. Vithard spinder også og har spundet både traditionelle garner og højst utraditionelle, f.eks. garn der vokser karse ud af.
Vithard er en erfaren underviser, og møder kursisterne med ro, respekt og tålmodighed. Han holder foredrag og afholder kurser i både ind- og udland, såsom Japan, Amsterdam, Canada og USA.
 
4. marts 2023 kl. 9-12
Workshop: Hack dit strik - 3 timer workshop. Niveau erfaren.
 
Passer trøjen ikke?
Den trøje, du har ønsket dig så længe og brugt så mange timer på at strikke, passer ikke. Du har lige fundet den fedeste trøje i genbrug, som du aldrig kommer til at bruge alligevel. Eller din arvede sweater trænger til nye kanter.
Med udgangspunkt i dit medbragte stykke strik, introduceres du, i løbet af denne workshop, til teknikker, som kan bruges, når du ønsker at lave ændringer i dit færdigstrik: hvad end der skal klippes, syes sammen, broderes, strikkes til eller fjernes strikkede elementer.
Du vælger selv, om du vil upcycle dit strik til noget helt andet, eller blot få bedre pasform i dit færdigstrik.
Du skal medbringe strik, der skal ændres og garn, der passer til dit strik, både i strikkefasthed og på andre måder. Derudover får du brug for sakse, en lille spids saks og en større, din samling af strikkepinde, hæklenåle og stoppenåle.
 
 
Pris for workshoppen kr. 350 - deltager du også i sammen dags workshop om Tag patent på dit strik, ydes der 20% rabat.
Pris for medlemmer af foreningen Flittige hænder i Vanløse kr. 305,00.
Der er forudgående tilmelding til workshoppen og der er deltagerbegrænsning.
Flittige Hænder i Vanløse | Tustrupvej 10, st.tv., 2720 Vanløse  | Tlf.: 21285176