Logotæppe for Flittige hænder i Vanløse 2013

I anledning af foreningens 10 års fødselsdag i marts 2013, modtog foreningen en gave fra vort mangeårige medlem, Inge-Gerd Gröntved.

Tæppet blev afsløret på julemarkedet.

 

Inge Gerd skriver om tæppet:

 
"...

Jeg har valgt 10 klassiske blokke, som jeg synes godt om, og som jeg tror vil passe  godt sammen. Samtidig indr der flere forskellige syteknikker i blokkene. Mange  blokke er kendt under forskellige navne, jeg har valgt de navne, jeg fandt var de  mest oprindelige eller bedst kendte.

Mønsterfarverne er holdt i blåt, rødt og gråbrunt,fortrinsvis reproduktionsstoffer, en del er nyindkøbte og en del er fra mit "lager", De lyse bundfarver er  forskellige i alle blokkene.

laIt er der brugt 55 forskellige stoffer.

Blokkene er hånd- og masklnsvede, nogle som "starnps", nogle med frysepapir og  andre igen applikerede.

Tæppet er syet efter "quilt as you so" metoden med stolper både for-og  bagside, og blokkene er quiltet dels "i grøften", dels med "ekkoquiltning" .
Desuden er der quiltet forskellige hænder i de blokke, hvor der var plads
.
Hænderne har jeg "Iånt" af Leonardo da Vinci.

To blokke i midten, blev holdt i neutrale farver, som baggrund for flermedlemmers fine eksempler andre typer håndarbejde, der fremstilles i Flittige  Hænder.

Bogstaverne på over- og underkant er strøget på med vlisofix og
rnaskinapplikeret.

Midt på langsiderne og ihjørnerne, er der blevet plads til broderede blomster, tegnet efter et gammelt medlemsblad, og som også ses foreningenhjemmeside og medlemskort


Jeg håber tæppet må blive til gde og gavn.

November 2013 ..."

 
 
Flittige Hænder i Vanløse | Tustrupvej 10, st.tv., 2720 Vanløse  | Tlf.: 21285176