Tag patent på dit strik - workshop Vithard Villumsen

Om Vithard Villumsen:


Vithard er strikkedesigner, fiber- og tekstilkunstner, og så er han den ene del af dommerduoen i Den Store Strikkedyst. Han strikker stort set altid og har arbejdet professionelt som strikkedesigner de sidste 15 år. Han har lavet designs til flere garnfirmaer, strikkebladene og DR.
Med fødderne solidt plantet i den skandinaviske strikketradition er Vithard optaget af at undersøge og udforske, hvad strik er og hvad strik kan. Vithard søger hele tiden ud mod kanten, for at undersøge, hvad der lader sig gøre med to pinde og noget tråd. Vithard spinder også og har spundet både traditionelle garner og højst utraditionelle, f.eks. garn der vokser karse ud af.
Vithard er en erfaren underviser, og møder kursisterne med ro, respekt og tålmodighed. Han holder foredrag og afholder kurser i både ind- og udland, såsom Japan, Amsterdam, Canada og USA.

4. marts 2023 kl. 12-15.45
Tag patent på dit strik - 3 timer workshop. Niveau erfaren.
 
Hvilke tricks er gode at have i baglommen, når man skal strikke patent? Hvordan får man en pæn opslagning og aflukning? Og hvad er egentlig forskellen på halvpatent, helpatent og tofarvet patent?
Alt dette og meget mere kigger vi på i denne workshop, bl.a. hvordan man tager ind og ud. Får vi tid kommer vi også omkring hvordan man laver fine mønstre med ind- og udtagninger.
Deltagerne skal medbringe garn i to farver, samt pinde der passer til (også dem der er tykkere og tyndere end det der står på banderolen). Derudover får vi også brug for sikkerhedsnåle og en stoppenål. 
 
Pris for workshoppen kr. 350 - deltager du også i sammen dags workshop om Hack dit strik, ydes der 20% rabat.
Pris for medlemmer af foreningen Flittige hænder i Vanløse kr. 305,00.
Der er forudgående tilmelding til workshoppen og der er deltagerbegrænsning.
Flittige Hænder i Vanløse | Tustrupvej 10, st.tv., 2720 Vanløse  | Tlf.: 21285176